Inspiratieblog - Benthe Witlox; Stagiaire met toekomstplannen

Benthe Witlox; Stagiaire met toekomstplannen

Benthe Witlox; Stagiaire met toekomstplannen

Benthe Witlox maakt sinds 31 Januari 2017 mee hoe het is om voor het eerste stage te lopen. Zij heeft gekozen voor een 5 maanden stage periode (2 werkdagen per week) bij OVStore.

Zij volgt de opleiding Management, Economie en Communicatie te Amersfoort.

Benthe zit in het eerste jaar van de sprint opleiding, heeft vol ambitie en toekomstplannen. Vandaag vertelde ze met passie hoe graag ze later een eigen paarden manege wilt gaan opzetten. Een meid van 16 jaar vol met mooie toekomstplannen. 

Benthe; "Voor mijn opleiding is het de bedoeling dat wij in de laatste twee periodes van leerjaar 1 stage gaan lopen".

Op weg naar mijn eerste stage dag bij OVStore ging ik met veel vragen op pad, wat ga ik daar doen en wat kan ik gaan verwachten van mijn eerste stage ooit? Bij OVStore werd ik met open arme ontvangen. Doordat de medewerkers zo openhartig zijn en altijd bereid zijn om te helpen voelde ik mij al snel thuis binnen het team.

Benthe; "Ik ben hier heel enthousiast over omdat ik op deze manier kan zien hoe het in de praktijk gaat".

In mijn stageperiode verwacht ik hier veel te leren en het feit dat we als stagiair zo vrij zijn geeft mij zelfvertrouwen. De opdrachten die ik krijg worden goed en duidelijk uitgelegd en ik krijg er ruim de tijd voor om die opdrachten zo goed mogelijk te maken. Wat ik ook leer tijdens mijn stage hier is presenteren. Eens in de zoveel tijd houd ik een presentatie en achteraf krijg ik opbouwende kritiek van de eigenaar en de e-commerce manager. In het begin vond ik het heel spannend en eng maar achteraf is het wel heel belangrijk dat je goed kan presenteren, en de beste manier om dat te leren is herhalen en blijven doen.

Mijn leerdoelen tijdens mijn stageperiode zijn dat ik graag de kerntaken voor junior account manager wil beheersen. omdat dit een goede basis is voor mijn vervolgstudie.  

*Foto zijn fictieve personen, niet werkzaam bij OVStore.

  • Kunt u het product niet vinden? Neem contact met ons op via 0850020201
Eerder besteld? U ontvangt 12% korting!
Sluiten
Akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies