Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens
U kunt bij OVStore een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken, wij vragen alleen naar uw voorletter, achternaam, leveradres en e-mail adres. Meer informatie hebben wij niet nodig om uw bestelling te verwerken, wij vinden dat de privacy van u als klant een van de belangerijkste rendenen is tot het afronden van een aankoop en wij dragen daarom zorg om uw privacy.

Beveiliging

OVStore.nl handhaaft ten alle tijden een beveiligingsniveau bij de verwerking van persoonsgegevens dat gezien de stand van de techniek voldoende is om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van persoonsgegevens te voorkomen.

SEOshop zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling in uw webwinkel op een veilige manier wordt uitgevoerd. Dat gebeurt via een beveiligd data-opslagpunt, die werkt via een beveiligde verbinding met een 256bits SSL certificaat. Persoonsgegevens, betalingsgegevens en gevoelige privégegevens worden versleuteld verzonden. Wachtwoorden worden daarnaast versleuteld opgeslagen.

Account verwijderen
Wilt u uw account laten verwijderen? Mail uw klantnummer naar info@ovstore.nl en we zorgen er voor dat u binnen 48 uur uit ons systeem verwijderd bent. Eenmalig per 6 maanden sturen wij u een e-mail om uw gegevens te laten verwijderen.

Cookies
Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van uw computer. Cookies kunnen de computer of bestanden die erop staan niet beschadigen. Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om bij te houden welke producten u in uw winkelwagentje heeft liggen, of om de voorkeuren die u op een website hebt ingesteld voor een bepaalde dienst vast te leggen. Ook kunnen ze gebruikt worden om advertenties op websites die u bezoekt beter op uw behoeften en interesses af te stemmen. Zonder het gebruik van Cookies kunt u geen gebruik maken van bepaalde diensten van OVStore.nl.

Dit privacy- en Cookiebeleid geldt vanaf 14 Augustus 2012, laatste wijziging was op dinsdag 21 Juli 2015.

Nieuwsbrief
Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door u opgegeven gegevens om u de nieuwsbrief toe te zenden. U kunt zich na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan info@ovstore.nl of via een link in de nieuwsbrief.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maken. De door het cookie verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IPanonimisering geactiveerd is op deze website dan wordt uw IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt. U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen u erop dat u in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Identiteit en contactmogelijkheid 
OVStore is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).“ & “Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die OVStore over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met OVStore via info@ovstore.nl. OVStore zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.” 


Akkoord met het gebruik van cookies. Manage cookies